Zandarts sarkanajā marinādē  (470)

Zandarts sarkanajā marinādē

Ražotājs: SIA Cēsu Arka
5,00€ / 470 g
10,64€ / kg
Bez nodokļa: 5,00€

Zandarts ir garšīga un vērtīga zivs ar mazāku kaloriju daudzumu kā gaļai, tādēļ zandartu iesaka lietot cilvēkiem, kuri vēlās novājēt, slimniekiem, kuriem ir novājināts organisms. No zandarta pagatavotie ēdieni patiesi var tikt uzskatīti par delikatesi.

Aukstajai uzkodai sarkanajā mērcē ir īpatnēja, nedaudz pikanta garša. Tā lieliski papildinās jebkuru ēdienreizi vai svētku galdu.

SIA "Cēsu Arka" ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā darbojas zivju pārstrādes jomā. Uzņēmuma ražotnē no augstvērtīgiem zvejas produktiem tiek gatavotas un fasētas svaigo zivju filejas, ar alkšņu malku kūpinātas zivis. Pēc trīs stundu kūpināšanas, zivis iegūst zeltainu spīdumu, izteikti gardi aromātisku smaržu un lielisku garšu.

Izcelsmes valsts – Igaunija.

Sastāvdaļas: Zandarta (Stizostedion lucioperca) fileja (min. 43%), dzeramais ūdens, kviešu milti, ola, cukurs, burkāni, sīpoli, sāls, etiķis (max. 0,7%), pipari, lauru lapas.

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 764kJ/183kcal, tauki 8,5g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,8g, ogļhidrāti 18,4g, cukurs 4,8g, olbaltumvielas 11,2g, sāls 0,6g.

Uzglabāt temperatūrā: no +2°C līdz +6°C.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu ielogojaties vai reģīstrējaties lai atstat atsauksmi