Zandarts baltajā marinādē  (470)

Zandarts baltajā marinādē

Ražotājs: SIA Cēsu Arka
5,00€ / 470 g
10,64€ / kg
Bez nodokļa: 5,00€

Zandarts ir garšīga un vērtīga zivs ar mazāku kaloriju daudzumu kā gaļai, tādēļ zandartu iesaka lietot cilvēkiem, kuri vēlās novājēt, slimniekiem, kuriem ir novājināts organisms.

No zandarta pagatavotie ēdieni patiesi var tikt uzskatīti par delikatesi. Aukstā uzkoda baltajā mērcē ir ļoti maiga. Tā noteikti iepriecinās Jūsu ģimeni un greznos jebkuru svētku galdu.

SIA "Cēsu Arka" ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā darbojas zivju pārstrādes jomā. Uzņēmuma ražotnē no augstvērtīgiem zvejas produktiem tiek gatavotas un fasētas svaigo zivju filejas, ar alkšņu malku kūpinātas zivis. Pēc trīs stundu kūpināšanas, zivis iegūst zeltainu spīdumu, izteikti gardi aromātisku smaržu un lielisku garšu.

Izcelsmes valsts – Igaunija.

Sastāvdaļas: Zandarta (Stizostedion lucioperca) fileja (min. 43%), dzeramais ūdens, kviešu milti, ola, cukurs, burkāni, sīpoli, sāls, etiķis (max. 0,7%), pipari, lauru lapas.

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 568kJ/136kcal, tauki 6,2g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,8g, ogļhidrāti 9,7g, cukurs 4g, olbaltumvielas 9,7g, sāls 1g.

Uzglabāt temperatūrā: no +2°C līdz +6°C.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu ielogojaties vai reģīstrējaties lai atstat atsauksmi