Bute sarkanajā marinādē  (470)

Bute sarkanajā marinādē

Ražotājs: SIA Cēsu Arka
4,40€ / 470 g
Bez nodokļa: 4,40€

Daudzums:

 

No šīs zivs pagatavotie ēdieni ir diētiski sniedz organismam vajadzīgās uzturvielas un viegli pārstrādājas. Tās sastāvā ir daudz Omega-3 taukskābes, sāļi, fosfors riboflavīns, tiamīns, nikotīnskābe, pantotēnskābe un piridoksīns. Butes gaļa ir bagāta ar B grupas vitamīniem – it īpaši B12, kā arī at D, E un A grupas vitamīniem.

Šīs zivs gaļa ir ļoti sulīga un maiga tomātu mērce dod nedaudz pikantu garšu. Ieteicams pasniegt ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem, pāri pārberot svaigus zaļumus.

SIA "Cēsu Arka" ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā darbojas zivju pārstrādes jomā. Uzņēmuma ražotnē no augstvērtīgiem zvejas produktiem tiek gatavotas un fasētas svaigo zivju filejas, ar alkšņu malku kūpinātas zivis. Pēc trīs stundu kūpināšanas, zivis iegūst zeltainu spīdumu, izteikti gardi aromātisku smaržu un lielisku garšu.

Izcelsmes valsts – Igaunija.

Sastāvdaļas: Plekstes(butes) fileja (min. 43%), dzeramais ūdens, burkāni, sīpoli, sāls, kviešu milti, ola, cukurs, etiķis (max. 0,7%), pipari, lauru lapas.

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 675kJ/161kcal, tauki 5,2g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,54g, ogļhidrāti 18,4g, cukurs 4,8g, olbaltumvielas 4,9g, sāls 0,5g.

Uzglabāt temperatūrā: no +2°C līdz +6°C.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu ielogojaties vai reģīstrējaties lai atstat atsauksmi