Bute baltajā marinādē  (460)

Bute baltajā marinādē

Ražotājs: SIA Cēsu Arka
4,40€ / 460 g
9,57€ / kg
Bez nodokļa: 4,40€

No šīs zivs pagatavotie ēdieni ir diētiski, sniedz organismam vajadzīgās uzturvielas un viegli pārstrādājas. Tās sastāvā ir daudz Omega-3 taukskābes, sāļi, fosfors, riboflavīns, tiamīns, nikotīnskābe, pantotēnskābe un piridoksīns. Butes gaļa ir bagāta ar B grupas vitamīniem – it īpaši B12, kā arī at D, E un A grupas vitamīniem.

Šīs zivs gaļa ir ļoti sulīga un maiga un ir papildināta ar balto marinādi. Lieliski garšos kā aukstā uzkoda ar rupjmaizi, vai ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem.

SIA "Cēsu Arka" ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā darbojas zivju pārstrādes jomā. Uzņēmuma ražotnē no augstvērtīgiem zvejas produktiem tiek gatavotas un fasētas svaigo zivju filejas, ar alkšņu malku kūpinātas zivis. Pēc trīs stundu kūpināšanas, zivis iegūst zeltainu spīdumu, izteikti gardi aromātisku smaržu un lielisku garšu.

Izcelsmes valsts – Igaunija.

Sastāvdaļas: Plekstes(butes) fileja (min. 43%), dzeramais ūdens, burkāni, sīpoli, sāls, kviešu milti, ola, cukurs, etiķis (max. 0,7%), pipari, lauru lapas.

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 480kJ/115kcal, tauki 3g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,54g, ogļhidrāti 9,7g, cukurs 4g, olbaltumvielas 7,8g, sāls 1g.

Uzglabāt temperatūrā: no +2°C līdz +6°C.

Rakstīt atsauksmi

Lūdzu ielogojaties vai reģīstrējaties lai atstat atsauksmi